Aloe Vera Vitaliteitsdrank

Aloe Vera Vita drink: De vitaliteitsdrank

De moderne mens eet te vet, drinkt te veel alcohol, rookt, beweegt te weinig en leeft onder grote werkstress…..

Herkent u zichzelf in een of meer van de bovenstaande ‘leefgewoonten’? Neem iedere ochtend een borrelglaasje Vitae-drink en leg moeiteloos een verantwoorde, vitale basis voor uw drukke dag….
Wat heeft Aloe vera Vitae drink u te bieden:

– Ontslakt, ontgift en voert de schadelijke afvalstoffen af.
– Activeert de stofwisseling en werkt ondersteunend bij dieëten.
– Verbetert de werkzaamheid van cosmetica, mooi van binnen, mooi van buiten
– Vitae drink bevat veel werkzame stoffen en is daarom een voedingsupplement.

Is uw gezondheid u lief? Gebruik dan Aloe Vera drink preventief en verhoog uw vitaliteit, uw welzijn en uw levenskwaliteit.

Al deze topproducten zijn te krijgen bij de webshop Verzorging van binnenuit

 

Waarom Aloe Vera?
Aloe Vera: Het gif tegen ouderdomsvlekken.Als kinderen zich branden, als vader zich snijdt bij het scheren of mama kiespijn heeft, het Aloe Vera-gel biedt altijd eerste hulp. Hoe vaak reageert de huid niet nerveus en geprikkeld? Aloe Vera helpt.

De ouderdomsvlekken van opa en oma verdwijnen niet door Aloe Vera gel, hiervoor is een combinatie van maatregelen nodig. Al vanaf het 40e levensjaar kunnen de ongewenste bruine pigmentvlekken in het gezicht en op de handen voorkomen. Oorzaken: de betreffende plaatsen op de huid zijn aan de ene kant te vaak blootgesteld aan zonlicht, aan de andere kant zijn een of meerdere organen overbelast, vaak hart en lever. Bruine ouderdomsvlekken lijken haast een smeekbede van het lichaam.Het zijn de vele mineralen, eiwitten, enzymen, secundaire voedingsstoffen en vitaminen die je terugvindt in Aloe Vera gel. Heel duidelijk proef je de bitterstoffen op je tong, die je lichaam zo hard nodig heeft. Daar krijgt het normaal gesproken veel te weinig van. De bitterstoffen binden gif en schadelijke stoffen. Ze zorgen ervoor dat dit vuil uit het lichaam verdwijnt. De bitterstoffen neutraliseren ook de zuren. Daarom verheugt de maag zich s’morgens op de eerste portie aloe vera. Niet meer dan 20-30 ML, een klein glaasje dus. Zo weinig Aloe Vera, ongeveer 10 minuten voor het ontbijt gedronken, zet een uitgebreid reinigingsproces in gang. Het is net als bij een wasmachine. Aloe vera werkt als een wasverzachter en ontkalker tegelijk.

Zelfbescherming tegen Bacterien.

In klinieken voor natuurgeneeskunde wordt het Aloe Vera sap ingezet bij de behandeling van open wonden, zweren, ontstoken huid of operatielittekens. Een goede werking laat de Aloe Vera gel ook zien bij neurodermitis en psoriasis. Vele diabetici hebben een goed alternatief in het Aloe Vera sap. In de afgelopen 5 jaar kon het tegen diabetes werkende Aloemannan uit de Aloe bladeren gesepareerd en in capsulevorm gebracht worden. Dergelijke capsules zijn er  als geneesmiddel en in afgezwakte vorm als voedingssupplement. Voor veel diabetici betekenen deze nieuwe ontdekkingen een nieuwe kwaliteit van leven. Een laboratoriumtest verschaft duidelijkheid. Ongeveer een half uur na inname van Aloemannan is de bloedsuikerspiegel genormaliseerd.

Tegen ouderdomsverschijnselen.

Bij regelmatige geringe inname van het zuivere Aloe  Vera sap (elke morgen 25 ml) gaat de algemene conditie van de ouder wordende mens vooruit. Aloe heeft een gunstige werking op de bloedsomloop en normaliseert de stofwisseling. De werking van de darmen en het hart wordt geactiveerd en de geestelijke vermogens blijven langer behouden.

Uniek bij huidziektes.

Een snee in een blad van de Aloe Vera plant herstelt ons ontzag voor de natuur. Uit het blad stroomt langzaam het sap als ware het levensbloed. Een paar seconden later wordt de wond met een doorzichtige huid overtrokken. In de daarop volgende minuten stabiliseert een gummi-achtige deklaag de wond. Binnen de kortst mogelijke tijd geneest de plant zichzelf. De Aloe Vera plant bevat hoogactieve wondgenezende stoffen, die ook in de menselijke huid zeer intensief werken. Dat versnelt bij veel huidziekten de genezing. De met de natuur verbonden dermatologen gebruiken deze bio-efficientie. Als goede Aloe Vera gel snel op een wond aangebracht wordt, ontstaan er meestal geen littekens. Maar ook gevormde littekens kunnen door Aloe vera worden verminderd.

Anja Luykx kan u nog veel meer vertellen over Aloe Vera en de werking ervan.