Schrammek

Schrammek Green Peel

 “Een nieuwe huid in 5 dagen”

Schrammek Green Peel geeft u niet alleen een zichtbaar mooiere huid, maar ook voor uw gevoel van eigenwaarde is het goed, zeker als u reeds lang met huidproblemen te kampen heeft gehad. Hoe jonger u begint met de Green Peel, des te minder kans hebben acne en rimpelvorming. De huid is dan nog elastisch en regenereert gemakkelijk.

Blijf in conditie.

Zoals met alles is het van belang dat uw huid in goede conditie blijft. Thuis uw huid verzorgen met aangepaste producten van Dr. Christine Schrammek is van wezenlijk belang. Een- tot viermaal per jaar, al naargelang het probleem, een peeling bij uw schoonheidsspecialiste.

De behandeling:

Om een optimaal resultaat te krijgen, bestaat de behandeling uit 3 delen.

Een huiddiagnose en een uitgebreid intakegesprek. Welke problemen zijn er en hoe gaan we dat aanpakken?
De Green Peel zelf. Reiniging en het inwerken van de kruiden duurt ca. 10 minuten. Hierna volgt een inwerktijd van 20 minuten en worden de restanten verwijderd. Vervolgens wordt er een hoeveelheid cremé voor uw huidtype samen met Blemisch Balm (deze is huidskleur) gemengd en aangebracht. Het is nu van groot belang dat de huid droog blijft tot aan de Super Beauty-behandeling die altijd na 5-7 dagen volgt in de salon. Wel is het toegestaan om met de drie producten die u heeft voor thuis een aantal maal ( naar behoefte ) te deppen en te smeren. De eerste 48 uur merkt u dat u een verhoogde doorbloeding heeft; daardoor wordt de stofwisseling van de opperhuid, en met name van de basaalcellenlaag, sterk geactiveerd. Nu volgt het vervellingsproces, wat gepaard kan gaan met wat jeuk. Goed smeren!

 

Na 5-7 dagen volgt de Super Beauty-nabehandeling bij uw schoonheidsspecialiste. Tijdens heel de Green Peel is het van groot belang dat er alleen maar producten van Dr. Christine Schrammek wordt gebruikt. Niet alle werkzame stoffen mogen op uw nieuwe zachte huid.

TIP: Indien u pigment gevoelig bent, gebruikt  dan altijd een sun-block.