Anti-tox behandeling

Anti-tox is een extreem intensieve ontgifting tot in de dieper gelegen huidlagen en is geschikt voor elk huidtype, inclusief de jonge en erg gevoelige huid.

Ontgiften is zeer effectief bij veel huidproblemen (zoals oedeem (=vochtophoping), allergie, eczeem, couperose), versterkt het immuunsysteem en geeft de huid nieuwe energie. De magneetmassage versoepelt het weefsel en zuivert de ruimte tussen de cellen.

De behandeling is uitermate geschikt om uw huid voor te bereiden op het voor- en najaar, nadat het winter- en zomerseizoen uw huid weer meer belast hebben.

Onderdelen van de behandeling

 • het verzorgen van een reiniging en na-reiniging van de huid als startpunt
 • het verdunnen van de hoornlaag door middel van een peeling, geheel afgestemd op uw huid
 • het uitvoeren van het ontgiftingsproces
  • het aanbrengen van een speciale (turnover) gel met bladgoud bestanddelen, door deze aangenaam in te masseren met een speciale magneet. Goudbestanddelen voeren af wat de huid beschadigt, mineralen vullen de vochtopslag aan. Blokkades worden verwijderd en de huid krijgt fijnere poriën.
  • Het aanbrengen van de zgn. Mud, een anorganische modder met ferritine, die zorgt voor ontgifting en ontslakking van de huid.
   Het verwijdert zware metalen, giffen, zuren en sediment, fixeert verhoorningen en zuivert verstopte poriën.
  • Het verwijderen van de Mud, door middel van magneten. De huid is schoon, helder en zacht en de porïen zijn verkleind.

Resultaat van de behandeling

Anti-tox zorgt voor versteviging van de huid en een activering van de lymfen.  Uw huid krijgt stevige contouren en een schone, frisse en egale teint, waardoor deze straalt als nooit tevoren!