Over mij

Mijn naam is Anja Luykx.

In 2018 kon ik al weer het 30-jarig jubileum vieren van mijn instituut Anja Luykx – Verzorging van binnenuit (voorheen Salon Anouschka). 

Ik verzorg nauw op de klant afgestemde huidbehandelingen, met een specifieke focus op ‘Anti-aging’: het tegengaan van huidverouderingsverschijnselen.

Mijn werk voelt in de praktijk eigenlijk niet als het uitoefenen van een beroep. Het is mijn passie! Ik richt mij met hart en ziel op pure huidverbetering, in samenwerking met de klant. Het geeft mij plezier en energie om goed bij te blijven in mijn vakgebied en steeds het beste uit mijzelf te halen.

Persoonlijke aandacht en tijd nemen voor de klant, in een warme en ontspannen ambiance, zijn voor mij essentiële basisbeginselen. Het zijn de drijfveren voor mijn dagelijkse inzet om telkens het meest optimale resultaat te bereiken. En met succes: door de jaren heen heb ik een groot bestand aan tevreden vaste klanten kunnen opbouwen!

In mijn optiek is een goed contact tussen specialist en klant cruciaal voor het resultaat. Ik lever maatwerk en durf zonder overdrijving te stellen daarin een unieke werkwijze te hebben ontwikkeld.

Een zorgvuldige beeldvorming van de wensen én budgetmogelijkheden van de klant vormt altijd het vertrekpunt. Vanuit mijn ruime expertise en het ruime aanbod van topproducten en inmiddels ruim 70 (!) behandelingen wordt vervolgens het meest passende traject voor de klant opgesteld. Een traject, dat in mijn filosofie niet puur de behandelingen in mijn salon betreft, maar thuis bij én door de klant zelf wordt voortgezet. Echte huidverbetering vereist consequente zorg en stopt dus niet buiten mijn salon. Om dit mogelijk te maken besteed ik juist ook veel tijd en aandacht aan het coachen van mijn klanten.

Ik lever maatwerk en durf zonder overdrijving te stellen daarin een unieke werkwijze te hebben ontwikkeld.

Onderscheiden(d) concept

Mijn werkwijze durf ik gerust uniek te noemen en is in 2014 al gewaardeerd met de toekenning van de ‘5 sterren Award’ voor uitmuntend vakmanschap. Deze prestigieuze prijs kreeg ik destijds door de onderneming Deynique uitgereikt. Het is de bekroning voor de professionele en gepassioneerde uitoefening van mijn vak als huidspecialiste. Deze ligt verankerd in mijn ervaring en vakbekwaamheid, de blijvende bijscholing, het toepassen van de nieuwste behandelmethodes en in het bijzonder ook mijn specifieke werkwijze en kwaliteitsstrategie.

 Ik werk anders dan de vele schoonheidssalons die kunnen worden bezocht. Mijn focus is er volledig op gericht om u als klant een blijvend effectieve huidverzorging te kunnen aanbieden. Uw wensen en huidklachten staan centraal.

De diagnose hiervan krijgt daarom bij aanvang alle aandacht. Dit vindt plaats door middel van een uitvoerig (vrijblijvend) kennismakingsgesprek en het gezamenlijk invullen van de zgn ‘ huiddiagnose-kaart’.

De zorg voor persoonlijke aandacht en rust is een wezenlijk uitgangspunt bij hoe ik mijn (potentiele) klanten benader. Ik neem daar dan ook alle tijd voor. Dus niet gelijk de (lig-)stoel in, maar eerst goed in beeld brengen waar u het meest bij gebaat bent! Dit is de basis voor het persoonlijk behandelplan dat vervolgens wordt opgesteld en leidraad is voor een effectief aanpakprogramma.

 En sterker nog, mijn inzet is er niet op gericht om u zo veel mogelijk behandelingen in mijn praktijk te laten doormaken. Wat ik belangrijk vind, is dat mijn behandelingen vooral de weg voor u openen om thuis zélf effectief en consequent met een goede (individueel passende) huidverzorging aan de gang te gaan. Ik beschik over een ruim assortiment van topproducten, ook afzonderlijk te bezoeken via mijn website ‘Verzorging van binnenuit’, die u daartoe optimaal in staat kunnen stellen!