Wie ben ik?

Het is inmiddels 25 jaar geleden dat ik van het kamertje boven mijn praktijk uitbreidde tot complete huidverzorging op de begane vloer. Een sfeervol ingerichte accommodatie, toen gevestigd op de Welberg. Destijds voorloper in de regio met Beauty verwenarrangementen, kunstnagels, afslanken, samenwerking met een plastisch chirurg etc. heb ik echter in de loop der jaren ontdekt waar mijn echte roeping ligt en ben deze dan ook gaan volgen.

Dierproefvrij was toen ook al een belangrijke keuze, net als milieuvriendelijk werken door lege verpakkingen in te leveren om opnieuw  te verwerken.

 

Persoonlijk:

De kracht van mij is na al die jaren – en waarschijnlijk zelfs nu nog meer – de echte persoonlijke aandacht die men hier krijgt. Mijn werkwijze voor behandeling is namelijk uniek. Want de filosofie van mij is dat om een optimaal resultaat te krijgen er een goede samenwerking moet zijn tussen klant en specialist. En dat deze dus zelf  tijd investeert om met de juiste, op de huid afgestemde producten, de verbetering die op gang is gebracht tijdens de behandeling in de praktijk, thuis wordt voortgezet.

Kortom Anja Luykx,verzorging van binnenuit (voorheen Salon Anouschka) een instituut met vele verschillende behandelmogelijkheden, richt zich nu met hart en ziel op pure huidverbetering in samenwerking met de klant. Persoonlijke aandacht en rust zijn de drijfveren van het ondertussen vaste trouwe klantenbestand.

Om  klanten alle aandacht te geven tijdens de behandeling, hanteer ik ook de regel om voor informatie, afspraak en productaanschaf vooraf even te bellen, zodat iedereen dan ook  de nodige aandacht en tijd krijgt.

Heb jij ook al zo vaak cosmetica gebruikt zonder resultaat, dan wil ik je graag uitnodigen voor een vrijblijvend informatief gesprek en een proefbehandeling in ons instituut en ontdek dan het geheim van onze Deynique Aloe Vera producten.