Huidveroudering en ‘Anti-aging’

Onder invloed van de toegenomen welvaart en nieuwe technologieën worden we steeds ouder.

Er treedt onder andere huidveroudering op, met veranderde gelaatstrekken en rimpelvorming als ongewenste verschijnselen.

De doorwerking van het ouder worden zal per persoon verschillen. Onze leefstijl (met eventueel roken, alcohol, stress, ongezond eten en het verslechterde milieu als boosdoeners) heeft effect op de mate van huidveroudering. Daarnaast staat het verouderingsproces bij vrouwen eveneens onder invloed van de overgang, de menopauze.

Er zijn meerdere mogelijkheden voor gezonder én mooier ouder worden. Het tegengaan van ouderdomseffecten wordt vaak aangeduid als ‘Anti-aging’.

Bij sommigen zien we verwoede of misschien zelfs wanhopige pogingen om het jeugdige karakter zo veel mogelijk te bewaren door ingrepen van buitenaf, zoals plastische chirurgie en de toepassing van Botox en fillers. Deze kunnen redelijk tot goede resultaten geven, maar evenzeer tot (zeer) onnatuurlijke resultaten leiden. We kennen allemaal wel de door chirurgische faceliften strak getrokken gezichten. Voor velen zal dit ook een behoorlijk schrikbeeld zijn.

Maar er is een meer dan volwaardig alternatief voor het tegengaan van de huidveroudering van binnenuit. Dit heeft alles te maken met de karakteristiek van ons erfelijke DNA. Goeddeels biedt deze gelukkig mogelijkheden voor beïnvloeding. Dat kan door het veranderen van onze leefgewoonten en door gerichte toepassing van topproducten uit de medisch-cosmetische industrie.

‘Anti-aging’ en een gezonde leefstijl 

Onze gesteldheid wordt sterk bepaald door hoe bewust we leven. We kunnen ons lichaam op de proef stellen door ongezond eten en drinken, roken en stress, maar dat gaat op den duur toch nare sporen achterlaten. Hoe slechter we voor onszelf zorgen, hoe negatiever dit doorwerkt in onze DNA structuur en hoe drastischer de ouderdomseffecten op ons lichaam en dus ook op onze huid. Het gebruik van de meer inferieure smeerseltjes om huidveroudering tegemoet te treden gaat daarbij zeker ook niet helpen.

Gunstige effecten zijn te bereiken door een positieve levenshouding, gezonder eten, meer bewegen, stressvermindering en meer (goede) buitenlucht. Daar waar leefomstandigheden en leefgewoonten niet optimaal zijn, kan door aanpassingen in het leefmilieu en het leefpatroon veel winst worden geboekt.

Als onverhoopt toch schade wordt opgelopen, kan ons lichaam vaak redelijk tot goed blijven functioneren. Deze schade werkt echter wel door in ons erfelijke DNA en kan op een gegeven moment onherstelbare effecten teweegbrengen. Ziektes, maar ook in huidproblemen en huidveroudering kunnen het gevolg zijn. Dit proces van DNA aantasting noemen we Epigenetica.

Realiteit is dat 20% van onze DNA code als volledig bepalend vastligt, terwijl 80% van deze code positief of negatief valt te beïnvloeden! Dus laten we daar het goede mee doen! Behalve door het aannemen van goede leefgewoonten, biedt de toepassing van topproducten hier eveneens uitkomst.

Anti-aging’ en topproducten voor de huid

Door toepassing van de allerbeste producten voor huidbehandeling kan ontzettend veel worden bereikt.

Deynique een toonaangevend cosmeticamerk en levert kwalitatief onderscheidende producten voor huidverbetering en een effectieve behandeling van huisveroudering. Deze werken ‘anti-agend’ zonder de huid barrière aan te tasten!

Mijn belofte

Steunend op mijn gespecialiseerde kennis en ervaring kan en zal ik alles in het werk stellen om u van de beste adviezen en behandeling voor huidverbetering te voorzien. Mijn inzet zal zich ook kunnen richten op het verminderen van rimpels en het verstrakken van gelaatstrekken. Door het gebruik van topproducten liggen fantastische resultaten voor een ‘Natural Face Lift’ –zonder operaties, fillers of botox- voor u in het vooruitzicht!