Uw huid en meno-pauze

– Uw huid en meno-pauze 

Deynique Cosmetica heeft zich gespecialiseerd in een effectieve behandeling van de ouder wordende huid. In het bijzonder ook voor vrouwen die in de overgang geraken kan het uitkomst bieden.

Effecten van de overgang

Onderzoek heeft aangetoond dat al rond het 38e levensjaar de aanmaak van oestrogeen en progresteron door de eierstokken gaat verminderen. Een proces dat in een versnelling raakt en uiteindelijk de voortbrenging van eicellen en de menstruatie definitief laat eindigen. Dit is geen evenwichtige ontwikkeling, maar gaat gepaard met pieken en dalen in de hormoonhuishouding en met uiteenlopende lichamelijke en geestelijke klachten.

Het effect van de menopauze op de huid is enorm. De eerste vijf jaar na het begin van de menopauze wordt de huid met maar liefst 30% gereduceerd. In die fase dat de menopauze zijn intrede heeft gedaan, gaat het verouderingsproces ineens sneller. De huid verandert van structuur en wordt droger. Er kunnen ook ongewenste pigmentvlekjes en plaatselijke ontstekingen ontstaan.

Een wezenlijke oorzaak is dat er minder hyaluronzuur wordt aangemaakt en dit is nu net een van de voornaamste bestanddelen voor het bindweefsel en het vochtgehalte van de huid. Met inbegrip van alle andere beschadigingen door de jaren heen (UV straling, stress, alcohol, nicotine e.d.) raakt de huid steeds meer verzuurd en verkleefd.

 

Verzorgingsproducten Deynique

Om de geschetste huidproblemen aan te pakken is een specifieke huidverzorging nodig. Deze kan met Deynique producten op een eerlijke, natuurlijke manier worden geboden. Aanzienlijke huidverbetering is hiermee absoluut haalbaar. Niet ondenkbaar is dan dat uw uitstraling zelfs over vijf jaar nog jonger is dan vandaag!

Graag zal ik dit proces van gerichte behandeling voor u verzorgen.