Recensies | Ervaringen

Een aantal keer per jaar bezoek ik het huidverzorgingsinstituut van Anja Luykx. 
Door de persoonlijke aandacht en de fijne ontspannen sfeer die Anja creëert kom ik na ieder bezoek geheel ontspannen terug thuis.
Anja analyseert de huid eerst goed voordat zij begint met de behandeling en in overleg wordt er een behandelplan gemaakt. De verschillende behandelmogelijkheden zijn gericht op huidverbetering. 
Wat ik ook belangrijk vind is, dat Anja dierproefvrij en milieuvriendelijk werkt.
De combinatie van persoonlijke aandacht, fijne sfeer en gebruik van natuurlijke producten zorgt ervoor dat ik en mijn huid stralen!`

Janneke van Wegen

Ben al meer dan 20jaar een zeer tevreden klant.De steeds wisselende behandelingen en nieuwe producten maken het steeds weer een feest. Ook de bekwaamheid en kennis van zaken van Anja dragen hier aan bij. Hoop nog lang van je diensten te kunnen genieten. Ga vooral zo door.👍😍

Dimphy van Dessel

Behalve Kiowa Thee, heb ik gemerkt dat Verzorging Van Binnenuit ook andere effectieve producten in het assortiment heeft…

Nu ik richting de 50 ga en mijn huid haar elasticiteit langzaam maar zeker verliest, ben ik op zoek gegaan naar een product dat dit verouderingsproces wat zou kunnen vertragen. 

Die hardnekkige ‘gleuf’ tussen mijn wenkbrauwen en de donkere kringen onder m’n ogen, zijn me een doorn in t oog. Maar vooral de ‘hamsterwangen’ die zich langs mijn kaaklijn ontwikkelen, doen me schrikken als ik in de spiegel kijk. 

Anja Luykx adviseerde me daarom de Ying Yang Eye Wrinkle Conditionerset te gaan proberen. Het serum masseer je in met een handzaam apparaatje dat bij aanraking van de huid subtiele elektrische trillingen afgeeft.

Ik gebruik het nu een week. Even een paar minuutjes tijdens het TV kijken met het apparaatje over de probleemgebieden van ogen, rimpels en kaaklijn en het serum kan daarna in alle rust haar werk doen. Mijn huid voelt al veel soepeler aan en mijn gezicht oogt frisser. 

Een echte aanrader dus!!

Anita

Al 15 jaar kom ik bij Salon Anouschka voor een heerlijke behandeling en de prima producten. Anja is niet alleen zeer deskundig als het gaat om huidverzorging, ze weet ook een heel ontspannen sfeer te creëren met muziek en gesprekken. Haar deskundigheid is heel breed op het vlak van gezondheid en haar adviezen hebben in de loop der jaren ervoor gezorgd dat mijn huid in goede conditie is gebleven. Vooral de aloë vera olie is voor mij onmisbaar geworden. Inmiddels is mijn dochter ook fan van haar producten!

 

Cora van Loon

Goes

Hoi Anja,

Ik kom weer al heel wat jaren bij jou in de salon. Volgens mij hebben we ons 12,5 jaar jubileum al gehad. Ik ben begonnen met de Neoderma behandelingen naar aanleiding van een advertentie in de krant, maar inmiddels heb ik al zoveel heerlijke behandelingen gehad. Deynique is wat dat betreft uniek. Elke keer is er wel weer een nieuwe, spectaculaire behandeling, zoals b.v. de Antitox. De laatste keer heb ik een nieuwe versie van de kruidenpeeling van Schrammek mogen ervaren, omdat deze bij mij favoriet is en het resultaat was super. Maar voor de volgende keer staat een Bio-Face Lifting gepland. Heerlijk om na de winter je huid weer een oppepper te geven. Ik zie er naar uit. Laat de lente maar komen!

Groeten van een tevreden klant

 

Diana

Wat gaat de tijd snel!

 

Vorige week kwam ik er achter.

Het lijkt nog niet zo lang geleden maar…

Ik ben 23 jaar klant bij Anouschka!

Om de 6 weken een heerlijk relaxed uitje op de vrijdagmiddag.

Kan het iedereen aanbevelen.

 

Eerst op de Welberg, daarna in Oude molen en nu weer in Steenbergen.

Waar ze ook zit, Anja zorgt voor een goede ontvangst en een heerlijke behandeling.

Huidverzorginginstituut Anouschka  heeft zeker bijgedragen aan verbetering van mijn huid.

 

Al met al: een tevreden klant.

Groetjes,

José

Hallo Anja,

Sinds ik bij jou die gratis behandeling heb gewonnen is mijn leven op een hele positieve manier veranderd!
De behandeling was heel ontspannen daar heb ik om te beginnen met volle teugen van genoten.

In je salon hangt een hele ontspannen fijne sfeer, waar je als klant gelijk heel welkom voelt.

Met verbazing heb ik zitten luisteren naar de huidanalyse, dat je gewoon aan de donkere kringen en schrale plekken rond mijn ogen kon vertellen wat er van binnen in mijn lichaam niet goed functioneert en ik dat ook kon bevestigen.

Ik heb na de behandeling gekozen voor de aloë Vera drank en de kiowa thee en producten voor me huid.

Nou en sinds ik dat allemaal gebruik kan ik alleen maar zeggen:   “ik ben zo gelukkig”

Want:

Ik voel me mooi
Ik voel me fit en energiek
ik ben al 5 kilo afgevallen ( wat me nog nooit zo goed is gelukt! ) ook mede dankzij de goede tips van eetgewoonten die in jou informatie stonden
Ik heb zo goed als geen donkere kringen meer om me ogen en geen schrale plekken meer
Ik heb zo goed als geen last meer van mijn darmen
Ik heb geen behoeft meer aan allerlei ongezonde tussendoortjes
Ik heb weer een goede vocht afvoer

Nou als je dit allemaal zo opgesomd ziet staan dan kan je toch maar 1 duidelijke zin gebruiken om dit alles te omschrijven en dat is :

Ik ben zo gelukkig!!!!

Dus Anja heel erg bedankt dat je mij had uitgekozen als winnaar van een gratis behandeling,  ik had in heel me leven nog nooit iets gewonnen en nu zoveel geluk gehad dat ik dankzij jou en je producten eindelijk een levensstijl heb kunnen vinden waar ik me zo goed bij voel!!!!

Groetjes en liefs Danielle

Danielle

Beste Anja

I.v.m. het 25 jarige bestaan van jouw salon ,, ANOUSCHKA ,, wil ik hier toch graag even inhoudelijk op reageren .
Al 16- 17 jaar laat ik me in salon ,, ANOUSCHKA ,, periodiek verwennen door mijn huidcoach en overal ben ik haar ondertussen gevolgd . Mijn eerste behandeling begon 17 jaar geleden op de welberg waar ik menig uurtje geheel relaxt en ontspannen heb doorgebracht . Daarna volgde ik ,, ANOUSCHKA ,, in het Oude Molen avontuur en onderging ik aan de dijk in Oude Molen – terwijl men i.v.m. het smalle parkeerstrookje buiten haast de spiegels van mijn bolide afreed – regelmatig een verjongingskuur . Toch was ik blij dat ,, ANOUSCHKA ,, na het Oude Molen avontuur weer terug naar het westen trok en neerstreek in ,, Stonemountain the place to be ,, . Een prachtige lokatie tegenover een bejaardentehuis ( dus ze kan nog jaren door ) met voldoende en royale parkeergelegenheid . Anja echt een toplokatie in een oase van rust aan de rand van steenbergen waar je iedere uitdaging aankunt . Het leeftijdsverschil en het hele strakke daargelaten , vind ik dat we best een beetje op elkaar gelijken .We houden beiden erg van chocolade , houden van dieren en onze handdoeken dienen netjes gevouwen en strak op het rekje te hangen . Echter over dieren gesproken , daar zijn we het niet altijd over eens. Bij mij wordt de woning royaal versierd met jachttrofeen aan de wand en daarover verschillen we duidelijk van mening . Maar verder kunnen we fijn keuvelen en onderga en geniet ik met volle teugen en voor  100% de healthcare van spirit en body welke ik dan ook als in een roes onderga .
Anja mijn man ( mijn financier ) en ik wensen jou veel geluk , gezondheid en een bloeiende praktijk toe . ( hij denkt altijd aan de euro’s welke ik bij jou uitgeef , maar als hij het resultaat ziet ben ik weer opnieuw getrouwd . haha )
Groetjes Mariette
Mariette

Den Bosch- Steenbergen
Wie is er zo gek om 160 kilometer te rijden voor een schoonheidsbehandeling? Nou ja, ’t is ook niet zomaar een schoonheidsbehandeling.

Alleen al de intake en de productinformatie die je van Anja krijgt, en dan heb ik het nog niet over de behandeling zelf, is indrukwekkend.

De intensive huidbehandeling en de werkzame stoffen van de Deynique-producten getuigen van een zorgvuldig en goed doordacht concept voor onder meer dames die al een jaartje ouder zijn en worden. En daar hoor ik met mijn 50 lentes ook bij. Innerlijk voel ik me nog jeugdig en dat wil ik uiterlijk ook uitstralen.

Er zijn hier genoeg schoonheidsspecialisten in de buurt, maar wat ik graag wil, is een mooiere huid en daar zelf mee aan de slag gaan. Aan ouderdomsrimpels ontkom je niet, maar ik merk wel dat  een uitgebreide huidbehandeling met de Deynique-producten effect heeft. De gel en de olie zijn heerlijk en ik zie na een behandeling echt resultaat! De huid is gladder, minder vlekjes en kleine rimpeltjes rond de ogen. Ook de Kiowa Power tee heeft effect, geen opgezette buik en een veel regelmatigere stoelgang. Fijn toch? Dus vandaar dat ik daar graag een eind voor wil rijden!
Groetjes Angela

Angela

lieve Anja,

Deze week mocht ik mij weer verheugen op een behandeling in jou salon.
In deze tijd dat de winter veel te lang is en de zon maar niet wil komen,
is jou salon een oase van rust.en de persoonlijke aandacht is gweldig, net vakantie dus
je kunt de t.v. niet aanzetten of de krant lezen ze hebben het  over de recessie, bezuinigen, werkeloosheid enz.
je word er een beetje moedeloos van.
het toverwoord is dan ook “duurzaamheid”we moeten met zijn allen naar een andere manier van verbruiken,
daar ben ik het al jaren mee eens en probeer zo goed mogelijk mijn steentje bij te dragen
zo kom ik ook bij jou terecht in je salon en jou manier van mensen behandelen met de fijne producten van deynique
deze producten zijn heel zuinig  goed en dus heel duurzaam,en diervriendelijk.
en voor mij persoonlijk de combinatie van producten met de kiowa thee en de vitadrink,ben ik er van overtuigd dat ik ook veel gezonder ben,
want ik kom zelden bij de dokter,
nou als dat niet duurzaam is?

bedankt voor de heerlijke behandeling ik zie weer uit naar de volgende keer.

je tevreden klant Coby
Coby

hallo even voorstellen,

ik ben coby 58 jaar,je kunt mij een natuurmens noemen.Make Up en uiterlijk vertoon zijn niet mijn ding.Wel vind ik persoonlijke, lichamelijke ,en innerlijke verzorging erg belangrijk,zoals de tandarts, parodontoloog ,pedicure en gezonde voeding.Vandaar dat ik erg gelukkig ben dat Anja weer terug is in steenbergen.Sinds een paar maanden ben ik weer regelmatig in haar zeer aangenaam en sfeervolle salon.Voor mij is Anja als huid en healingcoach het beste wat bij mij past, het topmerk Deynique en de hele natuurlijke benadering van schoonheid van binnenuit,en heel belangrijk Diervriendelijk.Inmiddels zie ik er stukken beter uit en voel mij ook veel beter.voel mij erg rijk met mijn Deynique produkten.Ook gaat het met mijn gezondheid veel beter.Sukkel al jaren met hoofdpijn en kan niet meer bedenken wat ik nog niet geprobeerd heb.Sinds de  behandeling bij Anja is mijn paracetamol consumptie bijna tot 0 teruggebracht.Met een kuur van Bio Face Lifting enz.voel je gewoon alle afvalstoffen verdwijnen.Dit is voor mij Beauty met een hoofdletter,je lekker voelen in lichaam en geest.
Kijk al uit naar het volgende salonbezoek!!!!!!!
Bedankt Anja en Deynique.
Coby

hoi anja

ik kreeg van jou ergens in mei een brief met de mededeling dat er iemand in je salon kwam,van deynique  het merk dat je in de salon gebruikt, en dat ik een gratis behandeling  zou krijgenmet huid advies. nou klink gratis bij mij altijd prettig in mn oren dus dat leek me wel wat, temeeromdat mn gezicht wel een oppepper kon gebruiken. nou 14 juni was het zover ik moet er bij zeggenik ben het type dat altijd nuchter blijft bij eventuele beloftes die gedaan worden ,,zo van je huid gaat stralenvoelt prettiger aan,, enz (zal allemaal wel). het binnen komen in de salon voelde al gelijk goed na door gesprokente hebben wat allemaal goed was voor mijn huid begon de behandeling , lag heerlijk ontspannen en liet het gebeurende hele mikmak! na een dik uur verwend te zijn met allerlei smeerseltjes was de behandeling klaar, en keek ik in de spiegelwauw!!! ik voelde me echt opgeknapt mocht alleen geen makeup op  oeps das schrikken ik ga nooit zonder makup nog nietom de vuilcontainer weg te zetten dus toch een beetje gekleurde dagcreme opgedaan en na een volle tas met creme lotionen nog meer kon ik thuis aan de slag .. want ook een betere huid begint bij je zelf..dag 1 na de behandeling ik aan de slag met watte schijfjes met reiniger lotion en gel daarna dag creme (als ik dat maar vol hou)dag 2 als dag 1 begin er handigheid in te krijgen heb mn potjes en flesjes genummerd voor de volgordedag3  ga er een week tussen uit jawel.. met een aprart koffertje vol met creme,s want ik ga natuurlijk wel goed smerendag 10 weer terug en tot mijn grote vreugde kan ik melden  <<het helpt>> mijn make up bleef in de tas, voelde blootmaar ook erg lekkerdag 20 ben erg tevreden over het resultaat van wat een creme  kan doen ben weer helemaal blij met mezelfdag 28 ben weer terug in de salon voor een,, heerlijke behandeling  ,, en blijf dat ook zeker doen

 

Jeanne

Toen ik 20 jaar geleden de eerste stappen zette in jouw salon, toen nog op de Welberg, verbaasde het mij dat Deynique zo’n groot assortiment had in produkten en behandelingen.

Als er bij de reclame op tv gesproken wordt over NIEUW: fruitzuren, aloë vera enz., heb ik de behandeling al gehad, of gebruik de creme al maanden.

Alle behandelingen zijn geweldig, maar mijn eerste, de silklifting, blijft favoriet en wordt door jou dan ook regelmatig ingezet.

Vorig jaar weer een nieuwe behandeling, de Antitox. Met de open dag hebben we allemaal kunnen zien hoe het werkt. Met een magneet wordt de mud van je gezicht gehaald. Spectaculair! Het was een goede beslissing om een kuur te volgen. Wat een effect! Een rustige, gave en zachte huid is het gevolg. Als ik in mijn omgeving rond kijk, ziet mijn gezicht er beter uit dan van mijn vriendinnen, die toch zo’n 8 tot 10 jaar jonger zijn.

Ook de manicure-set bevalt prima. Voordien braken mijn nagels steeds af. Ik had van mijn vriendin al een kadobon voor gelnagels gekregen. Die heb ik in kunnen leveren voor andere produkten, want sinds lange tijd heb ik nu weer mooie lange gezonde nagels.

Bedankt voor al je goede, deskundige adviezen en ik hoop nog lang van jou en Deynique te kunnen genieten.

Een zeer tevreden klant,

Jopie

Ik ben 17 jaar geleden bij salon Anouschka  terecht gekomen naar aanleiding van een advertentie over pigment  vlekken.Mijn gezicht zat vol met pigment vlekken.We hebben een programmatje opgesteld en na een aantal behandelingen zag je de pigment minder worden. (maar je moet thuis je behandelingen ook goed doen).Nu hebben we het goed onder controle dus mijn  ervaring met deze behandelingen is zeer goed.

Joke

‘Een bezoek aan de salon gebeurd  niet elke dag! Maar als ik er ben is het puur ontspannen. Anja weet in haar salon een          sfeervolle omgeving te scheppen, zowel binnen als  buiten. Echte wellness, je komt totaal tot  rust!’
Groet, Elice
Elice

‘Een bezoek aan de salon gebeurd  niet elke dag! Maar als ik er ben is het puur ontspannen. Anja weet in haar salon een          sfeervolle omgeving te scheppen, zowel binnen als  buiten. Echte wellness, je komt totaal tot  rust!’
Groet, Elice
Elice

Den Bosch- Steenbergen
Wie is er zo gek om 160 kilometer te rijden voor een schoonheidsbehandeling? Nou ja, ’t is ook niet zomaar een schoonheidsbehandeling.

Alleen al de intake en de productinformatie die je van Anja krijgt, en dan heb ik het nog niet over de behandeling zelf, is indrukwekkend.

De intensive huidbehandeling en de werkzame stoffen van de Deynique-producten getuigen van een zorgvuldig en goed doordacht concept voor onder meer dames die al een jaartje ouder zijn en worden. En daar hoor ik met mijn 50 lentes ook bij. Innerlijk voel ik me nog jeugdig en dat wil ik uiterlijk ook uitstralen.

Er zijn hier genoeg schoonheidsspecialisten in de buurt, maar wat ik graag wil, is een mooiere huid en daar zelf mee aan de slag gaan. Aan ouderdomsrimpels ontkom je niet, maar ik merk wel dat  een uitgebreide huidbehandeling met de Deynique-producten effect heeft. De gel en de olie zijn heerlijk en ik zie na een behandeling echt resultaat! De huid is gladder, minder vlekjes en kleine rimpeltjes rond de ogen. Ook de Kiowa Power tee heeft effect, geen opgezette buik en een veel regelmatigere stoelgang. Fijn toch? Dus vandaar dat ik daar graag een eind voor wil rijden!
Groetjes Angela

Angela

lieve Anja,

Deze week mocht ik mij weer verheugen op een behandeling in jou salon.
In deze tijd dat de winter veel te lang is en de zon maar niet wil komen,
is jou salon een oase van rust.en de persoonlijke aandacht is gweldig, net vakantie dus
je kunt de t.v. niet aanzetten of de krant lezen ze hebben het  over de recessie, bezuinigen, werkeloosheid enz.
je word er een beetje moedeloos van.
het toverwoord is dan ook “duurzaamheid”we moeten met zijn allen naar een andere manier van verbruiken,
daar ben ik het al jaren mee eens en probeer zo goed mogelijk mijn steentje bij te dragen
zo kom ik ook bij jou terecht in je salon en jou manier van mensen behandelen met de fijne producten van deynique
deze producten zijn heel zuinig  goed en dus heel duurzaam,en diervriendelijk.
en voor mij persoonlijk de combinatie van producten met de kiowa thee en de vitadrink,ben ik er van overtuigd dat ik ook veel gezonder ben,
want ik kom zelden bij de dokter,
nou als dat niet duurzaam is?

bedankt voor de heerlijke behandeling ik zie weer uit naar de volgende keer.

je tevreden klant Coby
Coby

hallo even voorstellen,

ik ben coby 58 jaar,je kunt mij een natuurmens noemen.Make Up en uiterlijk vertoon zijn niet mijn ding.Wel vind ik persoonlijke, lichamelijke ,en innerlijke verzorging erg belangrijk,zoals de tandarts, parodontoloog ,pedicure en gezonde voeding.Vandaar dat ik erg gelukkig ben dat Anja weer terug is in steenbergen.Sinds een paar maanden ben ik weer regelmatig in haar zeer aangenaam en sfeervolle salon.Voor mij is Anja als huid en healingcoach het beste wat bij mij past, het topmerk Deynique en de hele natuurlijke benadering van schoonheid van binnenuit,en heel belangrijk Diervriendelijk.Inmiddels zie ik er stukken beter uit en voel mij ook veel beter.voel mij erg rijk met mijn Deynique produkten.Ook gaat het met mijn gezondheid veel beter.Sukkel al jaren met hoofdpijn en kan niet meer bedenken wat ik nog niet geprobeerd heb.Sinds de  behandeling bij Anja is mijn paracetamol consumptie bijna tot 0 teruggebracht.Met een kuur van Bio Face Lifting enz.voel je gewoon alle afvalstoffen verdwijnen.Dit is voor mij Beauty met een hoofdletter,je lekker voelen in lichaam en geest.
Kijk al uit naar het volgende salonbezoek!!!!!!!
Bedankt Anja en Deynique.
Coby

hoi anja

ik kreeg van jou ergens in mei een brief met de mededeling dat er iemand in je salon kwam,van deynique  het merk dat je in de salon gebruikt, en dat ik een gratis behandeling  zou krijgenmet huid advies. nou klink gratis bij mij altijd prettig in mn oren dus dat leek me wel wat, temeeromdat mn gezicht wel een oppepper kon gebruiken. nou 14 juni was het zover ik moet er bij zeggenik ben het type dat altijd nuchter blijft bij eventuele beloftes die gedaan worden ,,zo van je huid gaat stralenvoelt prettiger aan,, enz (zal allemaal wel). het binnen komen in de salon voelde al gelijk goed na door gesprokente hebben wat allemaal goed was voor mijn huid begon de behandeling , lag heerlijk ontspannen en liet het gebeurende hele mikmak! na een dik uur verwend te zijn met allerlei smeerseltjes was de behandeling klaar, en keek ik in de spiegelwauw!!! ik voelde me echt opgeknapt mocht alleen geen makeup op  oeps das schrikken ik ga nooit zonder makup nog nietom de vuilcontainer weg te zetten dus toch een beetje gekleurde dagcreme opgedaan en na een volle tas met creme lotionen nog meer kon ik thuis aan de slag .. want ook een betere huid begint bij je zelf..dag 1 na de behandeling ik aan de slag met watte schijfjes met reiniger lotion en gel daarna dag creme (als ik dat maar vol hou)dag 2 als dag 1 begin er handigheid in te krijgen heb mn potjes en flesjes genummerd voor de volgordedag3  ga er een week tussen uit jawel.. met een aprart koffertje vol met creme,s want ik ga natuurlijk wel goed smerendag 10 weer terug en tot mijn grote vreugde kan ik melden  <<het helpt>> mijn make up bleef in de tas, voelde blootmaar ook erg lekkerdag 20 ben erg tevreden over het resultaat van wat een creme  kan doen ben weer helemaal blij met mezelfdag 28 ben weer terug in de salon voor een,, heerlijke behandeling  ,, en blijf dat ook zeker doen

 

Jeanne

Toen ik 20 jaar geleden de eerste stappen zette in jouw salon, toen nog op de Welberg, verbaasde het mij dat Deynique zo’n groot assortiment had in produkten en behandelingen.

Als er bij de reclame op tv gesproken wordt over NIEUW: fruitzuren, aloë vera enz., heb ik de behandeling al gehad, of gebruik de creme al maanden.

Alle behandelingen zijn geweldig, maar mijn eerste, de silklifting, blijft favoriet en wordt door jou dan ook regelmatig ingezet.

Vorig jaar weer een nieuwe behandeling, de Antitox. Met de open dag hebben we allemaal kunnen zien hoe het werkt. Met een magneet wordt de mud van je gezicht gehaald. Spectaculair! Het was een goede beslissing om een kuur te volgen. Wat een effect! Een rustige, gave en zachte huid is het gevolg. Als ik in mijn omgeving rond kijk, ziet mijn gezicht er beter uit dan van mijn vriendinnen, die toch zo’n 8 tot 10 jaar jonger zijn.

Ook de manicure-set bevalt prima. Voordien braken mijn nagels steeds af. Ik had van mijn vriendin al een kadobon voor gelnagels gekregen. Die heb ik in kunnen leveren voor andere produkten, want sinds lange tijd heb ik nu weer mooie lange gezonde nagels.

Bedankt voor al je goede, deskundige adviezen en ik hoop nog lang van jou en Deynique te kunnen genieten.

Een zeer tevreden klant,

Jopie

Ik ben 17 jaar geleden bij salon Anouschka  terecht gekomen naar aanleiding van een advertentie over pigment  vlekken.Mijn gezicht zat vol met pigment vlekken.We hebben een programmatje opgesteld en na een aantal behandelingen zag je de pigment minder worden. (maar je moet thuis je behandelingen ook goed doen).Nu hebben we het goed onder controle dus mijn  ervaring met deze behandelingen is zeer goed.

Joke

‘Een bezoek aan de salon gebeurd  niet elke dag! Maar als ik er ben is het puur ontspannen. Anja weet in haar salon een          sfeervolle omgeving te scheppen, zowel binnen als  buiten. Echte wellness, je komt totaal tot  rust!’
Groet, Elice
Elice