Deynique

Waarom is Deynique alleen te vinden in de betere schoonheidssalons:

Deynique staat voor een “therapeutische behandelmethode” die lichaam en geest betrekt in de totale cosmetische aanpak. Uw Deynique-specialiste is professioneel opgeleid voor dit “werken aan de totale mens”.  Zij is volledig thuis in het omvangrijke werkveld van Deynique Aloe Vera Cosmetics. Zij kent de werkstoffen en de combinatiemogelijkheden ervan. Zij verwerkt deze kennis in haar persoonlijke, probleemgerichte therapie. Uw Deynique Specialiste kent uw huid met al haar bijzonderheden. Daarom is Deynique alleen te vinden bij de betere schoonheidsspecialistes.

 

Kennismakingsgesprek:

Uw Deynique-specialiste zal u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is noodzakelijk om duidelijk te maken wat u voor elkaar kunt gaan betekenen. Wat wilt u bereiken met huidverzorging en wat moet er gedaan worden om tot een goed resultaat te komen.

Wat wilt u van uw schoonheidsspecialiste:

Het bezoek aan een schoonheidsspecialiste wordt doorgaans geassocieerd met iets prettigs. Een Deynique-specialiste denkt daar toch wat genuanceerder over. Zij denkt in de eerste plaats aan het resultaat dat een klant van haar verwacht. Het doel wat bij het kennismakingsgesprek zo duidelijk naar voren is gekomen. Het doel waaraan continue gewerkt moet worden. Als u dat ook wilt dan is het perfect want….

Een huid behandelen is geen kunst, een huid verbeteren en een goede begeleiding vraagt vakmanschap en inzicht. De juiste producten op het juiste moment. Beslissingen nemen en de verantwoording daarvoor dragen wordt uw specialiste geleerd in de trainingen bij Deynique Nederland B.V. Een Deynique-specialiste wordt opgeleid met als uitgangspunt: Alles doen in het belang van de huid van de klant.

Iedere 3 Maanden (+/- 100 dagen):

Ieder seizoen heeft uw huid een andere creme nodig. Het is logisch dat u in de zomer een ander product nodig heeft dan in de winter en in de herfst anders dan in de lente. Ieder seizoen heeft uw huid een andere bescherming nodig. Als u producten lange tijd achter elkaar gebruikt dan went uw huid aan dat product en geeft het geen impulsen meer. Uw Deynique-specialiste maakt graag iedere 3 maanden een kwartiertje voor u vrij voor een nieuwe huidanalyse en om u te adviseren welke creme u het komende seizoen het beste kan gebruiken.

1 keer per jaar:

Uw Deynique-specialiste neemt 1 keer per jaar tijd voor een gratis jaargesprek. Dan worden de resultaten die zijn bereikt besproken. Bent u tevreden? Welke wijzigingen wilt u het komende jaar doorvoeren. Wilt u misschien nog meer resultaat? Wilt u intensievere behandelingen? Samen kunnen we  heel veel bereiken. Als u maar steeds heel eerlijk en open uw wensen kenbaar maakt. Eerlijkheid en openheid is de Deynique filosofie!!

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan kunt u hier op de website contact opnemen met Anja Luykx.